Sommerhus Marielyst

Kunne du tænke dig en ferie i et stort lækkert sommerhus, der byder på masser af aktiviteter, afslapning og dejlige naturoplevelser? Så byder vi dig hermed velkommen i Sommerhus Marielyst.

Sommerhuset er en tidligere landejendom og egner sig til 24 personer, samt 2 børn op til 3 år. Ferieboligen er på 234 m2 fordelt på 2 etager og gennemgik i 2017 en totalrenovering, så huset nu er klar til at danne rammen for din ferie.

Vi kan byde dig velkommen i en stor hyggelig have, da sommerhuset ligger på en 5000m² grund. Du kan slappe af i den udendørs spa, mens børnene kan slå sig løs i den store have med pool, legetårn, rutchebane, gynger, fodbold, svævebane, trampolin og sandkasse. Når det er tid til en frokostpause eller de lange sommeraftener skal nydes, kan I samle familie og venner på en stor solrig teresse med grill og direkte adgang til haven. Når dagen er ved at gå på held, kan de sidste timer nydes ved bådpladsen, hvor I kan bage snobrød og se på stjernerne, mens solen går ned.

Selve sommerhuset byder ligeledes på en god kombination af aktivitet og hygge. Du kan nyde en god kop kaffe i sofaerne foran brændeovnen eller slappe af med en drink i loungeområdet i udestuen, hvorfra der er direkte adgang til haven. Børn og aktive sjæle kan muntre sig med husets bordfodbold, billard eller bordtennis. Hvis vejret eller årstiden ikke tillader middag på terrassen, kan familie og venner samles i det flotte nye køkken med udsigt til haven. I køkkenalrummet kan maden serveres ved to langborde med 12 spisepladser ved hver.

Huset ligger i skønne landlige omgivelser og kun 1,5 km fra en hyggelig og børnevenlig strand, Sildestrup Strand, hvor havets friske brise kan nydes, eller man kan hoppe i bølgen blå.

Galleri

« af 2 »

Kalender og priser


Priser
I højsæsonen kan man kun booke vores hus for 7 dage.
Vores priser følgere sæsoner og er cirka som følgende
Højsæson, 24.000 kr plus forbrug for en uge (Juli og August samt Julen)
Mellemsæson, fra 16.000 kr plus forbrug for en uge (højtider som påske, vinterferie og efterårsferie)
Lavsæson, fra 8.200 kr plus forbrug for en uge

Forbrug og rengøring
Rengøring: DKK 1.700 per ophold
El: DKK 4,0 per kWh
Varme: DKK 4,0 per kWh
Vand: DKK 65 per m3

 

Kontakt